Vilkår og betingelser - skimsafe.no

Du har ingen produkter i handlekurven.

Velg en side

Vilkår og betingelser

​PRISER OG BETALING

Alle varer er listet med pris, inkl. moms. Vi aksepterer de vanligste bank- og kredittkortene, inkl. VISA, MasterCard/EuroCard og American Express.

I samarbeid med Klarna, tilbyr vi fakturering til privatpersoner og selskaper, med betalingsbetingelser på 14 dager. Levering med faktura skjer kun til registrerte personer (privatpersoner) eller en registrert adresse (selskap).

Ved forsinket betaling, må du betale en påminnelsesavgift på 60 kr, pluss rente for sen betaling med 24% + nåværende referansesats. For spørsmål angående påminnelsesavgift/renter, kontakt Klarna.

RETURRETT

Du har rett til å angre kjøpet ditt innen 14 dager etter mottak av varene. Når du kontakter oss, må du gjøre det klart at du angrer kjøpet ditt. Du har ikke noe returrett, hvis produktet eller emballasjen av produktet er skadet.

GARANTI

SkimSafe har en levetid på 5 år. Vi kan ikke garantere at du som innehaver av SkimSafe ikke blir utsatt for skimming. F.eks. beskytter SkimSafe ikke mot skimming via kortleser på bensinstasjoner, minibanker eller i kortterminaler i butikker.

​Ansvar

SkimSafe er ved skimming ikke ansvarlig for eventuelle skader. SkimSafes erstatning er begrenset til kjøpsprisen.

​PERSONVERN AV PERSONOPPLYSNINGER

Vi behandler personopplysningene dine i samsvar med Personopplysningsloven. I forbindelse med bestillingen din, godtar du at vi lagrer og bruker informasjonen innen virksomheten vår for å fullføre avtalen med deg. I henhold til personopplysningsloven, har du rett til å motta en kopi av den informasjonen som vi har registrert om deg gratis en gang i året. Ønsker du dette, kan du ta kontakt med oss via e-post.

​INFORMASJONSKAPSLER

I henhold til den svenske loven om elektronisk kommunikasjon (2003:389), må alle som besøker en hjemmeside som bruker informasjonskapsler (små tekstfiler med informasjon), informeres om hvilke informasjonskapsler som brukes, hva de brukes til og hvordan de skal unngås. Les mer om loven og dens implikasjoner på svenske Post och Telestyrelsens hjemmeside. På Skimsafe.se, bruker vi ulike typer informasjonskapsler lagret på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene blir bare lagret i løpet av et pågående besøk (øktinformasjonskapsler). Informasjonskapsler lagret mellom dine besøk og såkalte tredjeparts informasjonskapsler blir også lagret. Informasjonskapsler brukes av skimsafe.se for å gi besøkende tilgang til ulike grunnleggende funksjoner som forenkler bruken og forbedrer opplevelsen din på hjemmesiden. Informasjon som blir lagret som informasjonskapsler er f.eks. informasjon om skjemaer du svarte på/utfylte, og innstillinger for hvordan hjemmesiden vises (oppløsning, språk, osv). For å forbedre hjemmesidene, bruker SkimSafe AB også informasjonskapsler til å opprette statistikk over våre besøkende. Informasjonen som samles inn anonymiseres, og personopplysninger som kan knyttes til deg, blir aldri brukt for statistikk.

​DEAKTIVERE INFORMASJONSKAPSLER

Vil du ikke, må du ikke godta informasjonskapsler, og du kan til enhver tid deaktivere informasjonskapsler ved å spesifisere dette i nettleserens sikkerhetsinnstillinger. Hvordan du gjør, er beskrevet i nettleserens hjelpeseksjon. Gjennom nettleserinnstillingene kan du også slette eventuelle informasjonskapsler som allerede er lagret på datamaskinen din. Vær oppmerksom på at du ved å deaktivere informasjonskapsler, kan enkelte tjenester og/eller sider fungere dårlig eller eller ikke i det hele tatt.

LEVERING

Varene våre leveres direkte til postkassen din innen 5 arbeidsdager fra bestillingsdatoen.

Returer

Når du informerer oss om at du vil angre på kjøpet, vil instruksjonene bli sendt til deg om hvordan du returnerer produktet. Returner skal sendes som et brev eller en pakke. Du er ansvarlig for fraktkostnaden, med unntak av defekte produkter. Vi gir deg hele kjøpesummen tilbake innen 14 dager fra datoen vi mottok varen.