Kjøpsvilkår & Forhold

 Version 1.1, 6 juni 2020

SkimSafe AB er registrert hos det svenske Bolagsverket med organisasjonsnummer 559082-8645.

SkimSafe AB er registrert hos Skatteetaten med VOEC-nummer 2034514. Alle priser er inkludert MVA, og du må ikke betale ekstra gebyr eller toll når du mottat varene dine.

1. Frakt og retur

Varene dine vil vanligvis bli levert innen 5 virkedager. Du har rett til å angre kjøpet ditt innen 14 dager etter mottak av varene. Hvis du vil returnere varen, vennligst kontakt oss med en epost til [email protected] så svarer vi deg med instruksjoner om hvordan du returnerer til oss. Vi svarer vanligvis innen 24 timer på arbeidsdager. Du er ansvarlig for fraktkostnader så lenge produktet ikke er defekt. Vi refunderer hele kjøpesummen innen 7 dager etter mottak av bestillingen. Returrett gjelder ikke hvis produktet eller emballasje er skadet åpnet.

2. Personvern og informasjonskapsler

Vi behandler personopplysningene dine i samsvar med GDPR. I forbindelse med bestillingen din, godtar du at vi lagrer og bruker informasjonen innen virksomheten vår for å fullføre avtalen med deg. Du har rett til å motta en kopi av den informasjonen som vi har registrert om deg gratis, en gang i året. Ønsker du dette, kan du ta kontakt med oss via e-post.

På Skimsafe.no, bruker vi ulike typer informasjonskapsler lagret på datamaskinen din. Disse informasjonskapslene blir bare lagret i løpet av et pågående besøk. Informasjonskapsler lagret mellom dine besøk og såkalte tredjeparts informasjonskapsler blir også lagret. Informasjonskapsler brukes av skimsafe.no for å gi besøkende tilgang til ulike grunnleggende funksjoner som forenkler bruken og forbedrer opplevelsen din på hjemmesiden. Informasjon som blir lagret som informasjonskapsler er f.eks. informasjon om skjemaer du svarte på/utfylte, og innstillinger for hvordan hjemmesiden vises (oppløsning, språk, o.s.v.). For å forbedre hjemmesidene, bruker SkimSafe AB også informasjonskapsler til å opprette statistikk over våre besøkende. Informasjonen som samles inn anonymiseres, og personopplysninger som kan knyttes til deg, blir aldri brukt for statistikk. Vil du ikke, må du ikke godta informasjonskapsler, og du kan til enhver tid deaktivere informasjonskapsler ved å spesifisere dette i nettleserens sikkerhetsinnstillinger.

 

3. Levetid og garanti

SkimSafe-kortet har en forventet levetid på 5 år, og vi tilbyr 24 måneders garanti mot produksjonsfeil. Hvis produktet ditt inneholder en produksjonsfeil, erstatter vi deg med et nytt produkt gratis. Vi kan ikke garantere at en holder av SkimSafe-kortet ikke blir utsatt for skimming. For eksempel beskytter ikke SkimSafe-kortet mot skimming via kortlesere på bensinstasjoner, minibanker eller i kortterminaler i butikker.

Meny