HVA ER RFID?


RFID står for «Radio Frequency Identification» og betyr at en RFID-brikke utveksler informasjon med en RFID-leser. Teknologien har likhetstrekk med hvordan en strekkode fungerer, altså at en brikke leses trådløst, men i motsetning til strekkoden trenger ikke taggen å være synlig for leseren. Imidlertid må RFID-brikken være i en viss avstand fra leseren.

Avhengig av varianten av RFID-brikken som brukes, kreves det forskjellige avstander. Noen RFID-brikker er utstyrt med eget batteri og sender da ut sterkere signaler som kan leses på større avstander opptil mange meter, mens andre typer brikker drives av nærhet til en leser. Begge variantene av RFID-brikke kan skummes trådløst. Bruksområdene for RFID er mange og teknologien brukes blant annet til merking av varer, i låser, adgangssystemer og betalingskort.


SKIMSAFE BESKYTTER RFID-KORTENE DINE


ENKELT Å LESE RFID-KORT TRÅDLØST

Trådløs skimming är en av de enklaste metoderna för att stjäla kortuppgifter. Nu för tiden bär man i princip alltid någon form av RFID-tagg på sig. I teorin innebär det att vem som helst med rätt kunskaper och utrustning kan spåra personer och / eller stjäla uppgifter trådlöst. Billig och förhållandevis simpel utrustning kan enkelt användas för att trådlöst skimma kort med funktion för kontaktlös betalning, alltså RFID-teknik.

BESKYTT RFID-KORTENE DINE

Kontaktløse debetkort er en form for RFID-kort. SkimSafe sine beskyttelseskort inneholder teknologi som gjør det umulig for tyver å stjele informasjonen din trådløst fra betalingskortene dine med denne funksjonen. Når noen prøver å lese RFID-kortene dine, aktiveres SkimSafes jammer og gjør kortinformasjonen din uleselig. Bare plasser SkimSafe i lommeboken med kortene dine for å unngå kontaktløs skimming.

Om SkimSafe
SkimSafe er et svensk sikkerhetsselskap grunnlagt i 2016 og vår visjon er at du skal være trygg i hverdagen. Vi utvikler innovative produkter og tjenester som hjelper enkeltpersoner med å beskytte seg mot moderne svindel. I dag har vi hundretusenvis av fornøyde kunder og vi samarbeider med store etablerte butikkjeder som Clas Ohlson og MediaMarkt. Vår nye tjeneste SkimSafe Online er Sveriges mest omfattende beskyttelse mot moderne svindel og du kan lese mer om hvordan SkimSafe Online kan beskytte deg her.

Meny