Vil du være med på reisen for å skape en tryggere verden?

Hos SkimSafe® designer, utvikler og selger vi innovative produkter og tjenester som hjelper folk å føle seg trygge i sine hverdagsliv

Hvem vi er

Vi leder utviklingen innen forbrukersikkerhet og vi blir ofte spurt om å delta i media og debatter som fageksperter. Det er noen av grunnene til at flere av de største hjemmeelektronikkjedene i verden har valgt å samarbeide med oss og hvorfor våre kunder er fornøyde med oss (Net promotor Score 75%)

Hvem du er

Vi verdsetter lagspillere som vil gjøre en forskjell. Du må være kunde- og datafokusert i beslutningene dine, alt handler om å forstå våre kunder for å ta de riktige avgjørelsene.

Med et innovativt og globalt fokus leter vi stadig etter nye talenter innen alle områder. Hvis du ikke finner en ledig stilling som passer akkurat deg, kan du gjerne sende en e-mail og fortelle litt mer om deg selv. Vi leter stadig etter personer som vil være med på vår reise for å skape en tryggere verden.

Ledige stillinger

Grundare

«Vi vil at du skal føle deg trygg i hverdagen din»

Våre verdier

Entreprenørskap

Vi utvikler nye løsninger på nye problemer. Viljen til å stadig utvikle oss gjennomsyrer alt vi gjør og vi tør å være annerledes. Vi drives av innovasjon og vi tør å utfordre utprøvde løsninger.


Vårt første produkt, SkimSafe-beskyttelseskortet beskytter mot trådløse kortbedragerier. Vi jobber også med å løse morgendagens problemer.

Lidenskapelige

Vi brenner for å hjelpe mennesker til en tryggere hverdag. Vi verdsetter engasjerte lagspillere og vi oppmuntrer personlig utvikling. Vi har ulike bakgrunner og kompetanse, men vi har ett felles mål – å skape en tryggere hverdag.


Vårt team gjør sitt ytterste for å levere de beste løsningene på morgendagens problemer.

Lederskap

Vi er stolte over å vise veien innen forbrukersikkerhet. Vårt team gjør sitt ytterste for å møte våre kunders behov. Vi gjør alltid vårt beste og vi tar ansvar for det vi gjør.


Våre merkevarambassadører har besøkt mer enn 200 butikker og gitt dem støtte for å skape den beste kundeopplevelsen.

Kunden i sentrum

Vi er kundefokuserte og vår virksomhet drives deretter. Det er kundene våre som til slutt avgjør hvilke beslutninger vi skal ta. Vi tilbyr en ærlig proaktiv og dedikert kundeservice.


Vi er stolte over at kundene våre setter pris på det vi gjør og har en Net Promotor Score på 75%. Vår kundeservice svarer på dine spørsmål døgnet rundt.

Meny