BESKYTTELSE FOR KONTAKTLØSE KORT

TRÅDLØS SKIMMING – KAN SKAPE PROBLEMER OG BLI DYRT FOR DEG

Kontaktløse kort kan være praktisk, men innebære en sikkerhetsrisiko da de lettere kan skimmes enn tradisjonelle bankkort. Å få stjålet kortdetaljene dine er en veldig uhyggelig opplevelse som gir praktiske problemer når du må kontakte politiet i tillegg til å sperre kortene dine og erstatte dem med nye. Stjålet kortinformasjon via trådløs skimming kan brukes til å handle på nettstederr der kortnummeret og utløpsdato er det eneste som kreves for at kjøpet skal gå gjennom. Tyvene kan handle for store summer hvis de bruker kortet ditt, og det kan også ta tid før du oppdager at du har blitt utsatt for trådløs skimming.


SKIMSAFE BESKYTTER KORTDETALJENE DINE


SkimSafe-kortet er en trygg og effektiv beskyttelse for kontaktløse kort som enkelt forhindrer at kortinformasjonen din trådløst faller i gale hender. Bare legg beskyttelseskortet med de andre kortene dine i lommeboken, og SkimSafe’s støysender blir aktivert og kortinformasjonen din vil være uleselig når noen prøver å lese kortene dine trådløst. Teknologien gjør det umulig for tyvene å stjele kortinformasjonen din gjennom trådløs skimming.

Om SkimSafe
SkimSafe er et svensk sikkerhetsselskap grunnlagt i 2016 og vår visjon er at du skal være trygg i hverdagen. Vi utvikler innovative produkter og tjenester som hjelper privatpersoner med å beskytte seg mot moderne svindel. I dag har vi hundretusenvis av fornøyde kunder og vi samarbeider med store etablerte butikkjeder som Clas Ohlson og MediaMarkt.

Meny